✓ Dé Kamado Expert van Nederland ✓ Altijd de beste prijs ✓ Praktische tips & uitleg

Grill Guru

Betaalbare kamado bbq’s van Nederlandse bodem

Het merk Grill Guru is van Nederlandse bodem. De kamado bbq is ontworpen in Nederland en worden gefabriceerd in China. Een kamado van Grill Guru is betaalbaar doordat deze zijn ontworpen zonder al te veel extra’s, ze zijn gewoon goed. Een kamado bbq van Grill Guru is een goede keuze. Als je goed onderhoud pleegt kun je jarenlang plezier hebben van een Grill Guru kamado. Kies bijvoorbeeld voor de Grill Guru Compact.

Verkrijgbaar bij (van laag naar hoog)

coolblue.nl (€249,00)
bol.com

Het hele jaar door barbecueën op de kamado van Grill Guru

Net als andere merken kamado’s zijn de kamado bbq’s van Grill Guru gemaakt van keramiek. Je kunt het hele jaar door genieten van je Grill Guru. Bescherm de keramische barbecue eventueel extra goed door een bijpassende regenhoes aan te schaffen.

Gemaakt van hoogwaardige materialen

Een kamado bbq van Grill Guru is gemaakt van goede materialen. Het RVS van de luchtschuif boven op de kamado is bijvoorbeeld gepoedercoat. Het kan daardoor extreme weersomstandigheden doorstaan, zonder dat het lelijk wordt. Het keramiek van de kamado is eveneens van hoge kwaliteit, het is bestand tegen hoge temperaturen. Een Grill Guru kamado kan daardoor goed zijn temperatuur vasthouden.

Grill Guru heeft veel (universele) accessoires

Net als bijvoorbeeld Kamado Joe zijn er veel verschillende accessoires beschikbaar voor een Grill Guru kamado. De kamado’s van Grill Guru worden erg compleet geleverd en kun je dus nog completer maken door één van de velen (universele) accessoires aan te schaffen. Je kunt de kamado van Grill Guru zelfs omtoveren tot teppanyaki plaat. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies jij voor Grill Guru?

Grill Guru Compact

De Grill Guru Compact is een kleine en handzame kamado van het Nederlandse merk Grill Guru. Net als de Kamado Joe Junior is de kamado bbq gemaakt om overal mee naar toe te nemen. Bijvoorbeeld naar de camping, het park of naar het strand.

Verkrijgbaar bij (van laag naar hoog)

coolblue.nl (€249,00)
bol.com

Grill Guru kamado aansteken video