✓ Dé Kamado Expert van Nederland ✓ Altijd de beste prijs ✓ Praktische tips & uitleg

Grill Guru Compact

Grill Guru Compact

De Grill Guru Compact is een kleine en handzame kamado van het Nederlandse merk Grill Guru. Net als de Kamado Joe Junior is de kamado bbq gemaakt om overal mee naar toe te nemen. Bijvoorbeeld naar de camping, het park of naar het strand. Het merk Grill Guru is van Nederlandse bodem. De kamado bbq is ontworpen in Nederland en worden gefabriceerd in China. De Compact is betaalbaar doordat deze zijn ontworpen zonder al te veel extra’s, ze zijn gewoon goed. Een kamado bbq van Grill Guru is een goede keuze. Als je goed onderhoud pleegt kun je jarenlang plezier hebben van een Grill Guru Compact.

Beste Grill Guru Compact aanbieding van dit moment
De Albert Heijn kamado aanbiedingen zijn er weer! Scoor nu de Grill Guru Compact mét onderstel!

Grill Guru Compact afmetingen

Zoals hierboven al genoemd is de Grill Guru Compact een kleine en handzame kamado. De hoogte van de Compact is 62 centimeter. De doorsnede van de keramische barbecue is 40 centimeter. Het grilloppervlak heeft een doorsnede van 33 centimeter. Dat is ongeveer 15 tot 20 centimeter kleiner dan het grilloppervlak van een kamado large. Op de Compact kamado van Grill Guru bereidt je eten voor maximaal 5 personen.

Grill Guru Compact op het strand
Je neemt de BBQ eenvoudig mee naar het strand of park

Grill Guru accessoires

Standaard wordt de kamado erg compleet geleverd met plate setter, regenhoes en aspook. Met de accessoires van Grill Guru kun je de kamado nog completer maken. Koop bijvoorbeeld een Grill Guru Baking Steel, waarmee je je Compact kamado omtovert tot teppanyaki plaat. Met een Grill Guru Dutch Oven maak je bijvoorbeeld een stoere soep of een stoofpot. Deze gietijzeren pannen worden geroemd om hun gelijkmatige warmteverdeling. Een ander handig accessoire is de Grill Guru Ash Vacuum Cleaner. Deze sluit je aan op je stofzuiger zodat je eenvoudig asresten kunt verwijderen uit je Compact kamado. Een set vuurvaste handschoenen van Grill Guru mag natuurlijk ook niet ontbreken.

KokenKoken

Kenmerken van de Grill Guru Compact

  • De bovenste luchtschuif van de Compact is gepoedercoat
  • Net als bij veel andere kamado’s vind je boven op de kamado een dome thermometer
  • Het grillrooster heeft een doorsnede van 33 centimeter
  • Een kamado van Grill Guru wordt geleverd inclusief 20 jaar garantie op de keramische buitenschaal (het ei)
  • De kamado wordt erg compleet geleverd met plate setter, regenhoes en aspook.

Specificaties

Max. aantal steaksMax. 5 steaks
Max. aantal gastenMax. 4 gasten
Kook methodeDirect grillen, indirect grillen en koken
BBQ methodeHoutskool
Materiaal grillroosterRoestrvrij staal
Grilloppervlak0,093m²
Lengte x breedte grilloppervlak33 cm x 33 cm
Materiaal warmhoudroosterRoestvrij staal
Lengte x breedte grill54 cm x 54 cm
Hoogte van de BBQ60 cm
Werkhoogte65 cm
Diameter van de grill40 cm
Gewicht43 kg
Specificaties van de Grill Guru Compact

Reviews van gebruikers

Wat ben ik blij dat ik mijn klassieke BBQ heb verwisseld voor een kamado. Ik dacht dat het lang duurde voordat een kamado op tempartuur was, maar dat is helemaal niet zo. In tegendeel want mijn BBQ is binnen een kwartier al op hoge temperaturen.

Marijn van der Klink

Door mijn kleine balkon was ik op zoek naar een kleinere BBQ, maar waar ik wel lang op kon grillen. Ik zag veel recepten met pulled pork en low en slow maar dit kon ik niet op mijn oude BBQ, daarom heb ik de Compact gekocht. De pulled pork was erg lekker en morgen ga ik gerookte zalm eens proberen.

Marcel Jansen

Handleiding

Grill Guru Compact AH

De kleine kamado van Grill Guru heeft zijn populariteit deels te danken aan het feit dat hij regelmatig in de aanbieding is bij de Albert Heijn. Er zit echter wel een addertje on het gras. De aanbieding lijkt namelijk te mooi om waar te zijn. Dat is het ook een klein beetje. De kamado wordt minder compleet aangeboden bij Albert Heijn dan direct bij Grill Guru. Tijdens de aanbieding van Albert Heijn wordt de kamado bijvoorbeeld geleverd zonder regenhoes, terwijl dit normaal wel het geval is. Al met al een prima aanbieding, maar dus niet het hele jaar door beschikbaar voor deze prijs. De standaard verkoopprijs van de kamado is 375,00. Tijdens de aanbieding van Albert Heijn is de barbecue bijna 200,00 euro goedkoper.

Grill Guru Compact Hornbach

Ook bij de Hornbach is de Grill Guru Compact vaak in de aanbieding. Echter wordt de compact kamado hier ook niet compleet geleverd. Het is nu dus ook wel duidelijk: let goed op welke bundel je aanschaft. Zo nu en dan zijn de aanbiedingen aantrekkelijk, maar vaak ontbreken er vaak veel accessoires welke normaal standaard meegeleverd worden.

Grill Guru Compact video

In onderstaande video laat BBQkopen.nl de compact kamado van Grill Guru aan je zien.

Video van BBQkopen.nl

Verkrijgbaar bij (van laag naar hoog)

coolblue.nl (€249,00)
bol.com (€454,99)