✓ Dé Kamado Expert van Nederland ✓ Altijd de beste prijs ✓ Praktische tips & uitleg

Grill Guru Medium

De Grill Guru Compact is de medium keramische barbecue van het Nederlandse merk Grill Guru. Een medium kamado is een prima keuze als eerste kamado bbq. Het formaat is namelijk groot genoeg om een redelijk groot stuk procereur op te bereiden of een aantal strengen spareribs. De Grill Guru Medium is ontworpen in Nederland en worden gefabriceerd in China. De Compact is betaalbaar doordat deze zijn ontworpen zonder al te veel extra’s, ze zijn gewoon goed. Een kamado bbq van Grill Guru is een goede keuze. Als je goed onderhoud pleegt kun je jarenlang plezier hebben van een Grill Guru Medium.

Grill Guru Medium afmetingen

Zoals hierboven al genoemd is de Grill Guru Medium een fijn formaat keramische barbecue. De hoogte van de barbecue is 86,5 centimeter. De doorsnede van het grilloppervlak is 40 centimeter. In vergelijking met de Grill Guru Compact is dat 7 centimeter groter. Op de Medium kamado van Grill Guru bereidt je eten voor maximaal 6 personen.

Grill Guru accessoires

De Grill Guru Medium wordt standaard erg compleet geleverd met plate setter, regenhoes en aspook. Met de accessoires van Grill Guru kun je de kamado nog completer maken. Daarnaast wordt hij bij Coolblue standaard geleverd op wielen en is hij voorzien van zijtafels. Het resultaat is een handzame kamado barbecue die je ondanks zijn grootte en gewicht eenvoudig kunt verrijden in de tuin of schuur.

Een mooie aanvulling op de standaard meegeleverde accessoires is bijvoorbeeld de Grill Guru Baking Steel, waarmee je je Medium kamado omtovert tot teppanyaki plaat. Met een Grill Guru Dutch Oven maak je bijvoorbeeld een stoere soep of een stoofpot. Deze gietijzeren pannen worden geroemd om hun gelijkmatige warmteverdeling. Een ander handig accessoire is de Grill Guru Ash Vacuum Cleaner. Deze sluit je aan op je stofzuiger zodat je eenvoudig asresten kunt verwijderen uit je Compact kamado.

Kenmerken van de Grill Guru Medium

  • Poeder coated topventilatieschijf De ventilatiesschijf op de bovenkant van de kamado is gepoedercoat
  • De Grill Guru Medium is net als veel andere kamado’s voorzien van een handige thermometer voor roken, grillen en bakken
  • Het grilloppervlak van de Medium is met 40 centimeter groter dan de Grill Guru Compact
  • De vuurkorf en de vuurring is net als eigenlijk alle kamado’s gemaakt van vuurvast keramiek
  • Het frame waarop de Grill Guru Medium wordt geleverd op een frame dat is gepoedercoat
  • Je snijplank zet je eenvoudig op de zijtafels, die vastzitten aan het frame
  • Wordt compleet geleverd met plate setter, regenhoes, grillrooster van roestvrij staal en aspook
  • Een keramische bbq van Grill Guru wordt geleverd met 20 jaar garantie op de keramische buitenschaal, het ei van de kamado.