✓ Dé Kamado Expert van Nederland ✓ Altijd de beste prijs ✓ Praktische tips & uitleg

Kamado Joe Junior

De Kamado Joe Junior is de mini kamado van Kamado Joe. De Junior van Kamado Joe leent zich perfect om mee te nemen. Een medium, large of extra large is erg zwaar en kun je niet zo gemakkelijk meenemen. Het kleine broertje van de Kamado Joe Classic 1, 2 en 3 weegt slechts 31 kilogram. Dat betekent dat je de barbecue bijvoorbeeld kunt meenemen naar het park, op de boot of naar de camping. Hoewel de Kamado Joe Junior handzamer is dan zijn grote broers, wordt hij ook vaak ingezet voor het bereiden van een lekker bijgerecht. Het grilloppervlak van de BBQ is 34 centimeter groot. Dat betekent niet dat je er alleen wat groenten op kunt klaarmaken. Het grilloppervlak is namelijk groot genoeg om bijvoorbeeld een hele kip op te grillen of een groot stuk procereur klaar te maken. Als je voor wat grotere gezelschappen eten wilt bereiden, is het echter wel verstandig om voor een grotere kamado bbq te gaan.

Kenmerken van de Kamado Joe Junior

 • Compact en lichtgewicht ontwerp
 • Gemaakt van hoogwaardig keramiek
 • Inclusief een flexibel kookrooster en een warmtereflector
 • Voorzien van een gepatenteerde aslade voor eenvoudige reiniging
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Voordelen van de Kamado Joe Junior

 • Geschikt voor zowel beginners als gevorderde grillers
 • Houdt de warmte goed vast, waardoor je op lage temperaturen kunt grillen en roken
 • Gelijkmatige warmteverdeling voor perfecte resultaten
 • Energiezuinig en milieuvriendelijk
 • Gemakkelijk te vervoeren voor buitenactiviteiten

Waarom de Kamado Joe Junior de juiste keuze is voor jouw buitenruimte

 • Geschikt voor kleine buitenruimtes zoals balkons, patio’s en campings
 • Ideaal voor kamperen, picknicken en buitenactiviteiten
 • Veelzijdig en geschikt voor verschillende kookmethoden, zoals grillen, roken, bakken en braden
 • Hoogwaardige materialen en constructie voor duurzaamheid en betrouwbaarheid
 • Gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken

Als je op zoek bent naar een kleine maar krachtige barbecue die geschikt is voor jouw buitenruimte, is de Kamado Joe Junior een uitstekende keuze. Met zijn compacte ontwerp en hoogwaardige materialen en constructie, biedt het veelzijdige kookmogelijkheden en is het perfect voor buitenactiviteiten. Het is gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken, en biedt perfecte resultaten bij elke kookmethode. Overweeg de Kamado Joe Junior bij je volgende barbecue-aankoop en ontdek de vele voordelen ervan!

Kamado Joe Junior aanbieding

De mini kamado van Kamado Joe heeft bij de meeste webshops een verkoopprijs van 549,00 euro. Dat is best een stevige prijs voor een kleine kamado BBQ. Het is dan ook logisch dat je graag een kamado joe junior aanbieding wilt scoren. Als we de prijshistorie bekijken van de Kamado Joe Junior dan zien we dat er maximaal 9% korting is gegeven op de keramische barbecue. De verkoopprijs van de barbecue daalt dan van 549,00 euro naar 499,00. Wij houden nauwlettend de beste prijs van de Kamado Joe Junior in de gaten. Ben je benieuwd naar de beste prijs van dit moment? Klik dan snel door op “Bekijk beste prijs!”.

Kamado Joe Junior hoes

Om lang te kunnen genieten van je Kamado Joe Junior is het verstandig om een hoes aan te schaffen bij het kopen van de mini kamado. Kamado Joe heeft daarom ook een op maat gemaakte beschermhoes op de markt gebracht voor de barbecue. De hoes is gemaakt van duurzaam en waterdicht materiaal waardoor de Kamado Joe Junior beschermd is in alle seizoenen van het jaar. De hoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Hij is namelijk gemaakt van 100% verlijmd polyester met een waterdichte coating van PVC. Het voordeel? De hoes zal gegarandeerd niet verkleuren als hij in de zon staat. Met een Kamado Joe Junior hoes kun je je barbecue met een gerust hart buiten laten staan.

Verkrijgbaar bij (van laag naar hoog)

coolblue.nl (€529,00)

Kamado Joe Junior accessoires

Ook al is de Kamado Joe Junior het kleine broertje van de bekender Classic 1, 2 en 3: ook de mini kamado van Kamado Joe wordt standaard geleverd met verschillende accessoires om direct te starten met het gebruiken van je barbecue. Ook zijn er verschillende accessoires die je kunt aanschaffen om nog meer uit de keramische barbecue te halen. Koop bijvoorbeeld een Kamado Joe Junior kolenmand om het houtskool eenvoudig uit de kamado bbq te halen als je klaar bent met barbecueën. Een ander fijne accessoire is de Kamado Joe Junior gietijzeren rooster waarmee je een mooie grillstreep kunt maken in het vlees dat je aan het bereiden bent. Voor de Junior is zelfs een spit gemaakt waarmee je een hele kip draaiend kunt grillen.

Veelgestelde vragen

Is de Kamado Joe Junior gemakkelijk te vervoeren?

Ja, de Kamado Joe Junior is lichtgewicht en compact, waardoor het gemakkelijk te vervoeren is voor buitenactiviteiten.

Kan ik de Kamado Joe Junior gebruiken voor het roken van vlees?

Ja, de Kamado Joe Junior houdt de warmte goed vast, waardoor het geschikt is voor het roken van vlees op lage temperaturen.

Is de Kamado Joe Junior geschikt voor kleine buitenruimtes?

Ja, de Kamado Joe Junior is ideaal voor kleine buitenruimtes zoals balkons en patio’s.

Zijn er accessoires beschikbaar voor de Kamado Joe Junior?

Ja, er zijn verschillende accessoires beschikbaar, waaronder een gietijzeren rooster, pizzasteen, rookhout, grillvergroter en beschermhoes.

Hoe lang gaat de Kamado Joe Junior mee?

Met zijn hoogwaardige materialen en constructie gaat de Kamado Joe Junior jarenlang mee bij goed gebruik en onderhoud.

In conclusie biedt de Kamado Joe Junior een veelzijdige en krachtige barbecue-ervaring in een compact en lichtgewicht ontwerp. Het is geschikt voor verschillende kookmethoden en perfect voor kleine buitenruimtes en buitenactiviteiten. Met de beschikbare accessoires en hoogwaardige constructie, is het een betrouwbare en duurzame keuze voor elke barbecue-liefhebber. Overweeg de Kamado Joe Junior bij je volgende aankoop en ontdek de voordelen ervan!

Kamado Joe Junior video

De Kamado Joe Junior is geïntroduceerd in 2014. Hieronder een mooie video van het officiële YouTube kanaal van Kamado Joe waar de Junior wordt belicht.