✓ Dé Kamado Expert van Nederland ✓ Altijd de beste prijs ✓ Praktische tips & uitleg

Kamado large

Kamado large

Misschien ben je al een beetje aan het oriënteren voor de beste kamado. Je bent dan waarschijnlijk al veel verschillende formaten kamado’s tegengekomen. Compact, small, medium, large of extra large. Sommige merken hanteren de formaten zelfs in inch. Wij gebruiken eigenlijk altijd de termen compact, small, medium, large en extra large. Een kamado large koop je bijvoorbeeld bij Bol.com.

Een kamado large is een van de meest populaire formaten kamado barbecues. Met het formaat large wordt uiteraard groot bedoelt en vrijwel alle bekende merken bieden dit formaat kamado aan. Denk bijvoorbeeld aan Big Green Egg, Kamado Joe en Grill Guru. Als je kiest voor een kamado large dan zit je eigenlijk altijd goed. Het formaat bepaalt namelijk grotendeels voor hoeveel personen je tegelijk gerechten kunt bereiden. Met een kamado large barbecue je voor maximaal 8 personen op het grilloppervlak van de keramische barbecue. Het grilloppervlak van een kamado large ligt ongeveer tussen de 45 en 50 centimeter. Het grilloppervlak van de Big Green Egg Large is bijvoorbeeld 46 centimeter. Van The Bastard Large is het grilloppervlak 49 centimeter. Het verschil in deze twee populaire merken kamado’s is dus minimaal.

Het formaat is zo populair, omdat je voor een flink aantal personen kunt barbecueën en eigenlijk nooit ruimte te kort komt op het grilloppervlak. Je kunt er een ruim aantal spareribs op kwijt bijvoorbeeld.

Kamado large aanbieding

Op onze kamado bbq aanbieding pagina lees je waarom het verstandig kan zijn om een kamado barbecue buiten het seizoen aan te schaffen. Bijvoorbeeld in de herfst of winter. Zodat je wat geld kan besparen waar je een mooi stuk vlees van kunt kopen of accessoires bij de kamado bbq. Zeker aan het einde van het jaar en tijdens Black Friday bestaat de kans dat je met flinke korting een kamado large aanbieding kunt scoren.

Top 5 kamado large